diumenge, d’octubre 22, 2006

Blofhg

Tenia ganes d'explicar-vos la meva relació amb això dels blogs:

tot va començar per una puta cadena de mails, i us preguntareu, com pot ser? Molt fàcil. Una persona que guardaré en l'anonimat, de la que no he rebut un sol mail decent en tota la vida (només cadenes inútils i powerpoints), em va fer arribar el video del "Mamut chiquitito". Com? que no sabeu de qué parlo?? No pot ser!!:Bé ara ja sabeu de que parlo, si no us ha quedat clar:

- Mamut v2.0 (millorada)
- Mamute (Remix en portugués o brasilenyu)
- Mamut humà , amb banyes wtf!?¿ remix definitiu!

Ara espero que no us hagi agafat complexe de Mamut després de veure tots el videos.
Com anava dient, jo vaig intentar trobar el video aquest, perquè diria que vaig esborrar l'email sense voler o volent¿?. Així que vaig recòrrer al temple de saviesa més pròxim: Google. Corria l'any 2002 o 2003 (diria) i en un segons vaig trobar aquesta pàgina : Xeron. De fet aquesta no és exactament la pàgina sinó que tenia un altre aspecte. Però l'important és que aquesta web tenia el video i el vaig poder tornar a veure varis cops. (Encara no existia Youtube ni GoogleVideo com tots sabem ;p).
Doncs, resulta que aquesta web tenia un aspecte semblant a això que ve a ser una mena d'arxiu-weblog de tots els enllaços-posts que aquest senyor publicava. I em vaig enganxar, literal. Els enllaços que publicava eren boníssims per perdre el temps. I a partir d'aquí vaig saber que era un weblog, més tard anomenat Blog, i vaig descobrir aquest fascinant món.

Res més a dir, compte en no perdre massa el temps revisant tots els links de Xeron, que són molts. Les estúpides tardes de diumenge inciten a fer coses com aquestes.