diumenge, de gener 14, 2007

A long, long time ago...

(...in a galaxy far away...) Bé, el fet és que feia moltíssim que no postejavem al Blog de Notes... des de l'any passat!!! Però ja era hora que ho féssim, que no pot ser que aquest s'abandoni com el seu antecessor (hehehe).

Així que començaré expicant-vos les noves notícies d'aquest any:
-Hem obert un altre bloooog!!! Síiii, es diu "La Nostra Zona Zàpping" i hi pengem videos (de YouTube, Google Video, Metacafe...etc) de temàtiques diferents, música, videojocs, humor, curtmetratges, etc. Els trobareu organitzats per Categories, així que us els podeu mirar tots amb tranquil·litat :) . Cal dir que aquest nou blog ens ha animat tant que porta més Posts que en aquest mateix XD Però bé, cal dir que és més fàcil fer un post amb un video que un escrivint hehe.
Trobareu aquest blog al primer lloc dels Links d'El Blog de Notes.

-Per si us avorriu hem situat un Sudoku a la part dreta d'aquest Blog. Està extret d'una pàgina que el facilita, i s'actualitza cada dia, o sigui que en qualsevol classe o hora lliure... us podeu passar per aquí i intentar resoldre'l.

-A la part dreta d'aquest blog hi ha una aplicació perquè pogueu deixar també un missatge de Veu! De moment només hi ha un "sussurro" meu XD. La forma d'utilitzar-lo és senzill, només cal que apreteu a "Leave me a message" i se us obrirà una altra pàgina en la qual podreu grabar i regrabar el missatge que volgueu. En aquí al blog ho podrem escoltar des d'aquest playlist. Està ben pensant, oi?

-Un administrador d'aquest blog (que per cert no posteja gaire) en Kemmótar, ja té el carnet de conduir, així que el felicitem des d'aquí i el convidem perquè ens porti a fer un vol^^

-Un servidor encara no té el carnet de conduir (bé, això no seria una novetat...) així que a veure si m'animeu i em doneu diners perquè ho pugui fer XDDD.

-L'associació Kc2s segueix tan morta com sempre.

-Els administradors d'aquest blog que estudien a la UPC segueixen comprant-se vaselina...(perdoneu per la broma :P)

Fins aquí les "novetats".
Esperem que poguem seguir postejant amb temes interessants per tots nosaltres i vosaltres.

Gràcies per perdre el temps amb nosaltres :D
Una abraçada cibernètica!!

1 comentari:

Lord Darkangel ha dit...

A ella le gusta la vaselina! Dale más vaselina! (x2, cantar amb la melodia de la gasolina del reguetton aquell).

Nou èxit musical a la UPC!