dilluns, de juny 05, 2006

Segle XIII

Aquest dissabte, uns quants, vam anar a Tona.
A fer què? Us preguntareu.
A un concert, nosaltres responem. Un concert de Segle XIII, si si, heu sentit bé, de Segle XIII.
(en teoria era un concert de presentació de l'acampada jove, però bé, vam pujar a Tona per poder veure el grup de heavy simfònic.


Va ser un gran concert. Una introducció amb el "Carmina Burana" de Carl Orff ben conectada amb la cançó "Entre dos mons". Van tocar força estona, i fins i tot van tenir temps per fer una versió personal de la canço "End of all hope" de Nightwish,...simplement un gran concert.
-L'Arnau (vease Princesa Rosa) com sempre, sublim amb la seva guitarra en forma de creu, única al món. Amb la seva veu esplèndida; i passejant la mà al llarg del màstil com si l'estigués masturbant; si si, de ràpid (perdó pel símil, m'ha costat de trobar-ne un XD)
-L'Alex, imposant-se a l'escenari. Motivant al públic a moure's i cantar. A vegades no en tenia prou del seu baix i havia de tocar algun trast de la guitarra de la Princesa Rosa (i el mateix direm del cantant).
-La Marta, la violinista, tampoc es quedava enrere. Tan amb el violí com cantant. Ens va sorprendre cantant la versió de Nigthwish.
-En "Burdi" (o axi li diuen), el teclat, donava energia i feia créixer la música en tot el seu esplendor. A vegades em venia la típica imatge de Warner Bros. d'aqell personatge que toca el piano com qi escrivis a una màkina d'escriure XD, si si, de ràpid també jeje.
-A la bateria, en Maiol, marcant el ritme. Era difícil de veure'l, amb la inmensa bateria que feia servir ..xd. Esforçant-si de valent, i fent notar qi fa que la música camini.
(si tingués fotos en penjaria, però no vaig pensar en agafar la càmera...- -U)

-> Per qui vulgui veure algunes fotos i saber informació del grup, aquí hi ha el link de la pàgina web oficial de S. XIII. Només cal que cliqueu aquí.

A part de Segle XIII tambe va tocar Mesclat. Un estil força diferent si, però no va estar malament tampoc. De tota manera, de gustos no hi ha res escrit, jeje.

Som dilluns cinc de juny del dos-mil sis, i aquesta és la crònica (encara que curta) del concert del dissabte.
Dilluns el matí escoltant....(va, que està tirat...) sii, ho heu encertat: Segle XIII - Entre dos mons.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ei!

Segle XIII es un gran grup, el concert va estar de puta mare! Millor dit, tots son genials.
Esk Segle XIII son els millors!!! Mnkanten ><
Al escenari tots u fan molt be, u fan de puta mare (sobretot en Maiol! Ets el millor xDDD)

En fi, llarga vida a Segle XIII!