diumenge, d’octubre 15, 2006

Fotolog i d'altres sucedanis

Bé suposo que amb el títol i l'entrada d'ahir sabreu de que parlaré, o us imagineu al menys...

Estic bastant molest (aquesta és la paraula) per això dels fotologs. Els trobo bastant horribles de mirar. En total en miro 6 d'amics i companys. I per saber si han actualitzat has d'anar clicant als favorits un a un. I això és una pérdua de temps bastant important. I per què? Perquè simplement no tenen un RSS (Really Simple Syndication) com molts altres blogs de molts tipus. Però és clar la gent es pensa que són superguais.
Joan, m'agradaria que comentessis com t'ho feies per anar mirant els fotologs dels teus amics i si ho trobaves eficient. I les raons per les quals creus que la gent adopta aquesta amnera de postejar, i no d'altres més eficients (com Flickr).
Siusplau navegueu una mica per Flickr i ja veureu que és simplement més estétic, més fàcil, i més eficient navegar per milers i milers d'impressionants fotografies.
Joan també m'agradaria que indiquessis si en saps res del tema de censura als fotoblogs (vull dir si n'hi ha). (I que et sembla si enviem un mail d'spam d'aquest blog als nostres indiferents amics ^^)

Flickr o fotolog? Jo sincerament em quedo amb flickr.

2 comentaris:

Gimpy ha dit...

Els fotologs...jo trobo que és un mitjà que ha crescut molt en poc temps de vida (q jo en tingui noció q existís clar).
Per ser el que és trobo que ja està bé. Simplement és una mena de forum personal on cada dia pots penjar una foto i explicar el que vulguis. Els teus amics i l'altre gent ho poden veure i tu a ells.
No he entrar pel Flickr o com s'escrigui, però això faré tan aviat com pugui. Simplement, penso que encara que el que hagi programat o creat la pagina de Fotolog sigui un pallús informàtic q no en té ni idea, i que el disseny sigui patètic i poc avançat, ja està bé per la funció q fa.

Quan sapiga més com funciona el Flickr, ja intentaré aprofundir més.

Ens veiem^^

Guillem Bagaria ha dit...

Els foto blogs son tant simples que tenen exit nomes per aixo.
Flickr va orientat a un altre public i amb unes altres finalitats.
Jo, pel temps que vaig estar treballant a www.flogup.com la respota a la teva pregunta es si, aplicavem censura a imatges gore, molt porno o simplement horribles.