diumenge, de juny 25, 2006

Estiu

I així arribà, un cop més.
Ja hem passat Sant Joan i per davant queda un "llarg" estiu, que molts aprofitarem per sortir, treballar, estudiar (jeje xd), anar a la platja, fer el trol..etc.

Tot i això, a mi l'estiu, s'em fa pesat. A algú més li passa? No ho sé, potser és per experiències. Cadascú respon segon les seves vivències, no? Però no se, la imatge que tinc jo de l'estiu és de molts diumenges junts un darrera l'altre; i no és pel concepte de festa, sinó pel què significa el setè dia de la setmana (o primer per altres calendaris).
Perquè tinc aquesta sensació?
Crec certament que estius anteriors els he viscut patèticament, i que hauria d'haver fet coses que no vaig fer. La pregunta és , perquè actuava d'aqella forma? Espero trobar la resposta algun dia per tal de no tornar a caure en l'error.
A la meva ment tinc una pel·lícula que va del principi de l'estiu al final d'aquest...i al mig....una nebulosa confusa de dies adiumenjats.
...deixaré la paranoia per algun altre dia...


Parlant de l'estiu!!
Els dies 7-8-9 de Juliol hi ha l'expedició CÀMPIIIIING !!! XDDD. Visca el càmping paradís i la cala montgó.
Personalment no hi podré anar ls tres dies a causa d'examens (si si, haig de recuperar¬¬'), però pel que estic veient sereu força gent.

Us en recordeu de l'any passat?
Que bo que va seeer xD. Mireu que a mi la platja no em diu gran cosa, però m'ho vaig passar molt bé. En guardo molt bon record.
Les nits a la platja, les llargues estones al bar cutre de sota el càmping amb la melodia inolbidable de...("ritmoooo, ritmo de la nooochee" -> que per cert, a veure si la tornen a posar aquest any XD), els dinars a ple sol, el botellón, i com no, les estones llargues i mes llargues a la platja i a la piscina!

Digueu-me vell-recorda-històries però m'agrada anar recordant les vivències XD.

Acabo aquí...va...però escriviu algooooooooooooooooo que ara la majoria ja heu acabat examens!! XD... s =^^

A cuidar-se tothom!!!

3 comentaris:

Guillem Bagaria ha dit...

Campiiiiing!!! Ilari tas deixat lu de les barketes akelles k vam llogar!!!!

Gimpy ha dit...

Ja.... però esque jo no hi vaig pujar XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Si si, però per les fotos, devia molar molt^^

Lord Darkangel ha dit...

A mi l'estiu no se'm fa pesat. (Mentida).
Però és una pesadesa que m'agrada.
M'he passat els últims estius de la meva vida treballant. I pel que digui "el trabajo ennoblece", menteix. Treballar no és bo si no és per necessitat. I jo necessitava els maleits calers.
I els estius de quan jo era jovenet ^^, mel's passava tancat a casa (o a la piscina) dia si dia també amb el meu germà. I no és que fossin una meravella, però es clar era millor que fer deures. Perquè el que si que em tocava els ous eren els deures d'estiu. (Aquest tema deixem-lo).
També em passa com a tu que m'hauria agradat fer més coses a l'estiu, però sempre que planejava fer quelcom, després no feia ni la dècima part :(
[Jo també sóc un vell-recorda-històries, encara que les recordo a la meva ment]

En definitiva, els estius m'agraden molt, però la majoria han sigut mediocres. Tot i això segueix sent per mi la millor època de l'any. Espero fer dels estius vinents millors estius ^^.

Bon Estiu!