dilluns, de juny 19, 2006

Tal dia farà un any...

I és ben cert.
Demà milers de milers d'estudiants de 2on de Batxillerat començaran el turment de tres dies d'examens amb la finalitat de donar-te la nota de tall per accedir a la universitat, que s'anomena SELECTIVITAT. (buff XD)

Ens enrecordem de quan ho vam fer nosaltres? Quins temps!
Quines emocions! Quines tardes estudiant a la biblioteca (la berta i l'anna amb les cireretes) i quines nits estudiant filosofia i història de l'art a casa en roger (oi anna?). Tota una epopèia.

I els tres dies de la SELE? Amb l'autocar...la gent q la liava... la gent que estudiava a les últimes per veure si se li quedava més aquell nom del fill del cosí germà segon del besavi revesnét de freud.. i com no, el càntig que va quedar patentat com a "Càntig de la Sele": "A Setieeembreee OEEEE, A setieeeembreee OEEEE!!!" XDDD.
Moltes emocions juntes en tres dies.

I les estones entre examen i examen? Nervis, corredisses, crits, mossegades d'ungles, bolis que es trenquen, apunts que s'arruguen, gent que no troba la classe on li toca fer l'examen (-> PU-TA-DA XD), cares i cares de desconeguts...etc etc.

Com que la Sele és una experiència innolbidable en tots els sentits, per això postejo avui.
Espero que a tothom que faci la Selectivitat li vagi tant bé com pugui. I que pugui entrar a la carrera que s'havia decantat. No us poseu gaire nerviosos, són tres dies i fora. Que os sea leve!^^

(ara que hi penso, aquest blog no el llegeix ni els mateixos administradors XD... buèno. Si has anat a parar redirigit aquí mentre buscaves porno, i per casualitat et toca fer la sele aquest any o un any proper, espero que et vagi molt bé i que tinguis prosperitat a la vida.)

I és que realment, a la vida hi ha un abans i un després...de la SELEEEEEEEEE XDDDD

Salut a tothom:)